سفارش می پذیریم.

سفارش بسته است.

uncategorized

رب انار

مصرف رب انار در رژيم غذايى باعث لاغرى و چربى سوزى مى شود و به سلامت بدن بسيار كمك مى كند. رب انار هرساله در فصل انار با جوشاندن و غليظ كردن آب انار بدست مى آيد. هرچه انار مرغوب تر باشد،رب انار حاصل شده نيز مرغوب تر مى شود. انار طبع سرد دارد رب انار شيرين براى تصفيه خون مفيد است. فيبر.پتاسيم.C.اهن.سديم.B1.B2.E. رب انار باعث كاهش كلسترول،كاهش چربى در عروق بدن مى شود. نياسين موجود در رب انار بـراى رشد جنين بسيار ضرورى است.

۲۶,۰۰۰ تومان

رب نارنج

۲۷,۰۰۰ تومان

ترشی سیر

۴۰,۰۰۰ تومان

عسل گردو

۲۵,۰۰۰ تومان

ترشی نازخاتون 500 گرمی

...

۱۰۰,۰۰۰ تومان

آبغوره بدون نمک

آبغوره بدون نمک به هضم غذا و کنترل وزن کمک کرده و برای دفع زردی مناسب است و باعت درمان کم خونی می گردد. آبغوره داری اسیدهای آلی پتاسیم دار است که برای درمان پا درد ، کمر درد ، درد سیاتیک ، و روماتیسم مفید بوده و به دفع سموم از طریق کلیه کمک می کند مصرف آبغوره باعث کاهش حرارت بدن و رفع عطش می گردد که در مواردی چون تب و سل ریوی نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد . آبغوره سرشار از ویتامین cبوده به همین علت از سرطان پیشگیری کرده و التهاب مخاط دهان و خونریزی لثه ها که ناشی از کمبود این ویتامین است را کاهش داده و با توجه به داشتن ترکیبات ضد عفونی کننده ، پاک کننده معده و روده بوده و در دفع کرم روده نیز موثر است و همچنین برای پوست مفید بوده و برای درمان دیابت نیز موثر است.

۲۲,۰۰۰ تومان

ترشی بادمجان شکم پر

ترشی بادمجان کبابی: بادمجان طبع گرم و خشک دارد به همین علت برای افرادی که طبع سرد دارند بسیار مناسب است. فواید بادمجان: پیشگیری و مقابله با سرطان . بادمجان سرشار از آنتی اکسیدان،ویتامین های مختلف و فیبر های غذایی است. ضد ویروس. فیبر زیاد موجود در بادمجان باعث درمان و پیشگیری از سرطان روده و مشکلات روده می شود. تقویت قلب و خون رسانی و کاهش سکته های قلبی. در رژیم های غذایی می توان از بادمجان بهره برد زیرا کم کالری است . کمک و محافظت از بافت های مغز.

۲۲,۰۰۰ تومان

ترشی سیر سفید

۱۵,۰۰۰ تومان

ترشی فلفل کبابی

ترشی فلفل کبابی: فلفل سبز دارای طبع گرم است. فلفل سبز یکی از پرخاصیت ترین و خوش طعم ترین چاشنی ها است که این روزا محبوبیت زیادی پیدا کرده است؛ البته فلفل سبز به علت تند بودن برای همه ی افراد مناسب نیست ولی اگر در برنامه ی غذایی قرار گیرد میتواند مفید واقع شود. یکی از فواید فلفل سبز کاهش درجه حرارت بدن است به همین علت افرادی که در مناطق گرمسیری زندگی میکنند این گیاه را مصرف میکنند.از فواید فلفل سبز میتوان به ضد سرطان بودن و تقویت سیستم ایمنی بدن اشاره نمود.

۱۷,۰۰۰ تومان

ترشی لبو

۱۲,۰۰۰ تومان

ترشی لیته

۱۴,۰۰۰ تومان

ترشی هفت بیجار

۱۴,۰۰۰ تومان

زغال اخته ارگانیک

۲۵,۰۰۰ تومان

قره قروت محلی

قره قروت قره قروت یک فراورده محلی ایرانی است که آن را از ماست یا کشک تهیه می کنند و برای تولید این محصول باید ماست یا دوغ را برای مدت زیادی در معرض حرارت قرار داد. در اثر این حرارت دهی دو تغییر عمده در مواد اولیه ایجاد می شود که یکی تبخیر بخش عمده آب از ماست یا دوغ می باشد و دیگری ایجاد تغییرات شیمیایی در پروتئین های موجود در آنهاست و نتیجه این عملیات تشکیل یک بافت نسبتا سفت و آلاستیک مانند است که به آن قره قروت می گویند. برای تهیه قره قروت معمولا آب ماست را ( آب ماست خروجی از کیسه های ماست چکیده) توسط حرارت تغلیظ کرده و بسته بندی می کنند . این محصول بسیار ترش بوده و به عنوان چاشنی همراه غذاهای مختلف مصرف می شود طعم ترشی این فراورده به علت اسیدلاکتیک موجود در آب ماست می باشد . درجه سختی ، نرمی ، طعم و رنگ این محصول به میزان حرارت دهی ، روش گرما دهی، میزان آب تبخیر شده ، اسیدیته و ترشی آب ماست ، میزان چربی آب ماست و عوامل دیگری بستگی دارد . مواد موجود در آب ماست توسط حرارت دچار تغییرات شده و انواع طعم ها و رنگ های مختلفی از قره قروت بدست می آید . حواص و ارزش غذایی قره قروت قره قروت مانند دوغ و ماست دارای مقدار قابل توجهی کلسیم ، فسفر و ویتامین می باشد . هر چقدر قره قروت بافت متراکم، سخت و طعم ترش تری داشته باشد در مقایسه با ماده اولیه آن که آب ماست می باشد حاوی ویتامین دی و کلسیم بیشتری است.مهم ترین فایده قره قروت این است که بر خلاف سایر ترشی ها پایه لبنی دارد. میزان کلسیم و فسفر قره قروت در حد قابل توجهی است و همین موضوع آن را از تنقلات بی ارزش متمایز می کند حتی توصیه می شود والدین برای جایگزین تنقلات بی ارزش فرزندان خود را به مصرف قره قروت تشویق نمایند( در صورتیکه ناراحتی های معده مانند ترشی معد نداشته باشند).خواص دیگر قره قروت چربی پایین آنئ است که این کحصول را به یک محصول رژیمی تبدیل کرده است که برای افراد چاق و دارای چربی خون مصرف ان منعی ندارد. از آنجایی که قره قروت حاوی اسیدهای آبی می باشد، ضدعفونی کننده لوله گوارش است و باعث جلوگیری از رشد باکتری های مضر در لوله گوارش می شود . علی الرغم موارد ذکر شده چون قره قروت دارای مقداری نمک می باشد مصرف آن به افراد دچار فشار خون توصیه نمی شود. : نگهداری قره قروت سرعت فساد این محصول در درجه اول به میزان رطوبت و نحوه آبگیری از قره قروت بستگی دارد ، هر چه رطوبت آن بالتر باشد ، فساد آن بالاتر خواهد بود لذا برای جلوگیری از فساد قرهقروت بایستی آن را در محیط خشک و خنک نگهداری نمود.

۲۰,۰۰۰ تومان

قیسی

۳۸,۰۰۰ تومان

کلوچه جو عسلی

كلوچه با آرد جو، در سالهای اخیر تحقیقات علمی نشان داده است که نان جو براى سلامتى از ارزش ویژه ای برخوردار است و به همین جهت امروزه این نان مورد توجه بیشترى قرار گرفته است، سبوس غنی ترین منبع فیبر و الیاف گیاهی محسوب می شود و این فیبر و الیاف بیشترين مواد سلولزی را تشكيل مى دهند. سبوس موجود در نان جو دو برابر نان گندم است و در هر صد گرم نان جو حدود چهار گرم فیبر وجود دارد. با توجه به شواهد پيشتر گفته شده، جو به دلیل تاثیری که در پیشگیری، کنترل و درمان بیماری ها دارد، به عنوان «اکسیر سلامت» شناخته شده است. مصرف كلوچه جو شامل آرد جو و عسل طبيعى كوهستان با وجود کربوهیدرات های پیچیده در آن می تواند از بروز گرسنگی در ساعات مختلف روز پیشگیری کند، و به دليل حذف شكر، مى توان آن را يكى از بهترين و سالم ترينِ ميان وعده ها به حساب آورد.

۱۳,۰۰۰ تومان

گرده گل

۲۵,۰۰۰ تومان

گل محمدی

گل محمدى نوعى گل رز است كه داراى خواص دارويى و عطر مطلوب است. كه در بعضى از نقاط ايران هرساله گلاب گيرى انجام مى شود. اين گل داراى مزاياى زيادى براى پوست و مو است. اين محصول را مى توان به شكل هاى مختلف از جمله دمنوش و افزودن به چاى وماست و دوغ و... استفاده نمود. گل محمدى كاهش دهنده ى چين و چروك و لايه بردار پوست است. تقويت پوست و مو كاهش وزن و لاغرى آرامش بخش.

۱۱,۰۰۰ تومان

گوجه برغانی

۲۰,۰۰۰ تومان

گوجه طلایی

۲۲,۰۰۰ تومان

لواشک بسته ای

۷۰,۰۰۰ تومان

نان فتیر

۶۰,۰۰۰ تومان

آلو

۲۵,۰۰۰ تومان

آلبالو محلی

۶۰,۰۰۰ تومان

آلوچه محلی

۱۲,۰۰۰ تومان

برگه آلو

زردآلو سرشار از ويتامين A.C.B و قند مى باشد و ميوه اى است كه مقدار ويتامين A آن بسيار زياد است. زردآلو مغذى،اشتهاآور و خنك مى باشد. زردآلو خوراكى است كه براى اعصاب مفيد است و مصرف آن اعصاب را قوت مى دهد و به همين جهت است به اشخاصى كه اهل مطالعه هستند و كارهاى فكرى انجام مى دهند مصرف آن توصيه مى شود. مصرف زردآلو براى كم خونى هايى كه منجر به خون ريزى مى شود مفيد است. زردآلو از نظر مقدار سرشار آهن كه دارد بـراى كودكان اولين غذاى اصلى معرفى شده است.

۲۵,۰۰۰ تومان

بیسکویت خشخاشی

۱۵,۰۰۰ تومان

تمبر آلوچه

۱۲,۰۰۰ تومان

زیتون بدون هسته

زيتون زيتون اثر داريى داشته و مخصوصا اثرش روى دستگاه كبد و صفرا واضح است و بـراى رفع صفرا و شن ريزه كليه و مجراى كبد بايد مصرف شود. زيتون داراى املاح معدنى زيادى مثل فسفر،پتاسيم،گوگرد،كلسيم،كلر،آهن،مس و منگنز مى باشد. زيتون سرشار از ويتامين هاى A.D.C و مواد روغنى خيلى مغذى است. ميوه زيتون را اگر با فشار معتدلى نرم كنند اولين روغنى كه از آن گرفته مى شود بنان روغن دستِ نخورده مى باشد و اگر فشار زياد باشد روغن معمولى ناميده مى شود.

۲۲,۰۰۰ تومان

زیتون کنسروی

۶۰,۰۰۰ تومان

سبزی کوهی

۱۷,۰۰۰ تومان

سس فلفل

۱۱,۰۰۰ تومان

سماق

۱۶,۰۰۰ تومان

شربت بهار نارنج

۱۳,۰۰۰ تومان

پودر گلپر آسیاب شده کوهی

۱۱,۰۰۰ تومان

گلپر خشک

۱۶,۰۰۰ تومان

آبغوره بدون نمک

آبغوره بدون نمک به هضم غذا و کنترل وزن کمک کرده و برای دفع زردی مناسب است و باعت درمان کم خونی می گردد. آبغوره داری اسیدهای آلی پتاسیم دار است که برای درمان پا درد ، کمر درد ، درد سیاتیک ، و روماتیسم مفید بوده و به دفع سموم از طریق کلیه کمک می کند مصرف آبغوره باعث کاهش حرارت بدن و رفع عطش می گردد که در مواردی چون تب و سل ریوی نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد . آبغوره سرشار از ویتامین cبوده به همین علت از سرطان پیشگیری کرده و التهاب مخاط دهان و خونریزی لثه ها که ناشی از کمبود این ویتامین است را کاهش داده و با توجه به داشتن ترکیبات ضد عفونی کننده ، پاک کننده معده و روده بوده و در دفع کرم روده نیز موثر است و همچنین برای پوست مفید بوده و برای درمان دیابت نیز موثر است.

۲۲,۰۰۰ تومان

آویشن

آويشن كوهى گلهاى خشك آويشن كوهى داراى خاصيت مقوى معده،نيروبخش،خلط آور،ضد درد و تشنج و به طور خفيف عرق آور است. دم كرده ى بيست تا سى گرم گل آويشن در يك ليتر آب نتايج مؤثرى در معالجه سياه سرفه دارد. نفخ شكم و انواع سوء هضم را معالجه مى كند و اگر كسى مبتلا به اسهال باشد يا اختلالات روده گرفته باشد عوارض آنرا بر طرف مى سازد. دم كرده ى رقيق آويشن را مى توان جانشين چاى صبح و عصر كرد و آنرا با عسل شيرين كرده و خورد. آويشن هوش و قوه ادراك را زياد مى كند.

۱۵,۰۰۰ تومان

ارده

ارده:ارده از کنجد کوبیده شده به دست می آید.ارده به تنهایی یک غذای کامل است به خصوص در هنگام صبحانه. در فروشگاه و کارگاه دهاتی ارده بدون هیچ نوع مواد افزودنی به دست می آید. ارده به علت غنی بودن از پروتئین دارای ارزش زیادی است و غذایی کامل محسوب میشود. کنجد یکی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن،روی و کلسیم است. خواص کنجد: درمان کم خونی بالا بودن کلسیم موجود در کنجد به قدری است که میتوان آن را جای شیر مصرف نمود. انرژی زا بودن. کمک به اختلالات کبد و کلسیم. تقویت حافظه.

۳۲,۰۰۰ تومان

آویشن کوهی

آويشن كوهى گلهاى خشك آويشن كوهى داراى خاصيت مقوى معده،نيروبخش،خلط آور،ضد درد و تشنج و به طور خفيف عرق آور است. دم كرده ى بيست تا سى گرم گل آويشن در يك ليتر آب نتايج مؤثرى در معالجه سياه سرفه دارد. نفخ شكم و انواع سوء هضم را معالجه مى كند و اگر كسى مبتلا به اسهال باشد يا اختلالات روده گرفته باشد عوارض آنرا بر طرف مى سازد. دم كرده ى رقيق آويشن را مى توان جانشين چاى صبح و عصر كرد و آنرا با عسل شيرين كرده و خورد. آويشن هوش و قوه ادراك را زياد مى كند.

۱۸,۰۰۰ تومان

پودر سیر طارم

سير سبزى عجيبى است و داراى مقدار زيادى آكروائين طبيعى مى باشد و اين ماده در سير از ميكروب كش هاى قوى است. وقتى سير و پياز را در دهان مى جويد و مى خوريد دهانتان پاك شده و از ميكروب خالى مى شود. سير براى مجارى ريه،ضد عفونى قوى است و مصرف آن به سرعت خلط سينه را كم مى كند. سير از لخته شدن خون در دگ ها جلوگيرى مى كند. سير خون را تصفيه مى كند و آن را پاك و غنى مى سازد. سير را اگر خشك كنيد و بكوبيد مى تواند جاى فلفل را بگيرد زيرا گرد فلفل سياه محرك خطرناكى است. سير داراى فسفر،كلسيم و ويتامين هاى A.C است. سير يكى از داروهاى ضدعفونى درجه اول است كه ما را در مقابل امراض مسرى مخصوصا گريپ محفوظ مى دارد.

۱۶,۰۰۰ تومان

روغن زیتون

روغن زيتون روغن زيتون تازه داراى ويتامين آ است كه با پختن هم از بين نمى رود. روغن زيتون اثر دارويى روى كبد و صفرا دارد و بـراى رفع سنگ صفرا و شن ريزه كليه و مجراى كبد و مسموميت از سرب روزانه ١٠٠ تا ٢٠٠ گرم مصرف شود. روغن زيتون سرشار از ويتامين ها و املاح معدنى مخصوصا پتاسيم و بهترين روغنى است كه مى توان درِ سالاد بكار برد. يك قاشق سوپخورى روغن زيتون بـراى اشخاصى كه از كبد مى نالند داروى شفابخش است و بايد ناشتا خورده شود. روغن زيتون بيشتر در مناطق مديترانه اى كاشته مى شود. روغن زيتون باعث تقويت حافظه،تسكين درد و رفع مشكلات گوارشى مى شود.

۷۵,۰۰۰ تومان

مغز گردو

۲۰,۰۰۰ تومان

برگه میوه

۲۰,۰۰۰ تومان

تخم مرغ محلی

۶۰,۰۰۰ تومان

دارچین

۲۰,۰۰۰ تومان

شیره خرما

۲۰,۰۰۰ تومان

شیره انگور

۲۰,۰۰۰ تومان

عسل آویشن

۱۱۰,۰۰۰ تومان

مربا بالنگ

۲۷,۰۰۰ تومان

مربا به

۱۰۰,۰۰۰ تومان

مربا گل سرخ

۲۵,۰۰۰ تومان

مربا هویج و نارنج

۲۵,۰۰۰ تومان

حلوا ارده 500 کیلویی

۲۵,۰۰۰ تومان

حلوا با شیره انگور

۲۶,۰۰۰ تومان

حلوای پشمکی

۲۷,۰۰۰ تومان

حلوای زعفرانی

۲۷,۰۰۰ تومان

حلوا ارده

۲۵,۰۰۰ تومان

روغن زرد

۵۰,۰۰۰ تومان

کشک چکیده محلی

کشک پاستوریزه محلی دهاتی: کشک یکی از فراورده های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و خشک کردن دوغی که از پس آب کره بدست می آید و یا از ماست بدون چربی تهیه می شود . ماده اولیه کشک می تواند از شیر میش ، بز و گاو یا گوسفند و یا مخلوطی از آنها باشد کشک از فراورده های کاملا ایرانی می باشد . : ارزش غذایی و خواص کشک دارا بودن تمامی خواص شیر : کشک در بردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم ، چربی، پروتئین، نمک و بعضی از ویتامین های گروه B است ، علاوه بر آن کلسیم بالا و فسفر موجود در کشک می تواند در پیشگیری از پوکی استخوان موثر باشد. انرژی زا بودن: میزان انرژی تولید شده با 100 گرم کشک حدود 105-102 کیلو کالری است که می تواند یکی از بهترین تامین کننده های انرژی بدن باشد ، کشک به عنوان یک غذای مقوی گرسنگی را کاهش داده و حجم کمی از معده را اشغال می کند . کمک به سلامت دستگاه گوارش: کشک به علت داشتن اسیدهای آلی ، ضدعفونی کننده دستگاه هاضمه (معده ، روده کوچک و ردوه بزرگ) است . چون کشک نفخ آور است و سفت کننده روده به همین علت برای هضم راحت آن از نعناع خشک استفاده می شود. ضد سرطان: کشک مقادیر فراوان پیش ساز گلوتاتیون دارد که به خوبی از دستگاه گوارش جذب و وارد دستگاه گردش خون می شود و به راحتی از دیواره سلول هم عبور می کند خواص مهم گلوتاتیون در کنترل رادیکال های آزاد موجب پیشگیری از سرطان و کند شدن روند پیری می شود . لازم به ذکر است که کشک محیط مناسبی برای رشد میکروارگانیسم های مختلف می باشد به همین علت بایستی برای استفاده و نگهداری صحیح به موارد زیر عمل شود : کشک در یخچال نگهداری شود در صورت استفاده از کشک های مایع 20-10 دقیقه قبل از مصرف آن را بجوشانید افرادی که به فشار خون مبتلا هستند از کشک بی نمک استفاده کنند .

۴۰,۰۰۰ تومان

ماست چکیده ساده

From: ۱۸,۰۰۰ تومان

ماست ساده

۲۵,۰۰۰ تومان

پنیر کهنه گوسفندی

۴۰,۰۰۰ تومان

پنیر لاکتیکی

۶۰,۰۰۰ تومان

خامه پاستوریزه

۱۵,۰۰۰ تومان

دوغ بطری

دوغ آن ماستى است كه با اندك آب در خيك و يا غير حركت داده و بر هم زده و دهنيت آنرا كه كره نامند گرفته باشيد. بهترين آن دوغ تازه ى ماست شيرگاو است كه دهنيت آنرا به طريق مدكور گرفته باشند. خواص آن: مسكن غليان خون،تقويت معده،كاهش التهاب معده و جگر و رفع تشنگى مطبوخ آن با برنج و آرد جو بوداده بهترين اغذيه صاحبان اسهال حار مؤثر است.ارزش غذایی مشابه ماست: دوغ دارای همان ویتامین های ماست ، املاح ، پروتئین ها و میکروارگانیسم هایی است که در ماست وجود دارند ولی کمی مقدار آن پایین تر است خواب آور بودن : دوغ مثل ماست به علت داشتن ترکیبات آلئیدی خواب آور است. ضد عطش : دوغ به علت طبیعت سرد آن علائم گرمازدگی ، خستگی و عطش را التیام می بخشد. کمک به درمان تبخال : مصرف دوغ به علت دارا بودن باکتری های مفید و اسیدآمینه لیزین در درمان تبخال موثر است مصرف دوغ کاهش فشارهای عصبی و استرس را در بر خواهد داشت . حفظ سلامت دستگاه گوارش : دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای حاوی باکتری های مفیدی است که اثرات سودمندی برای دستگاه گوارش دارد( باکتری هایی مثل استرپتوکوکوس ، لاکوباسیلوس و ترموفیلوس) این میکروارگانیسم ها در دوغ وجود دارند که مانع رشد ارگانیسم های مضر می شوند نگهداری دوغ: معمولا برخی افراد جهت ترش شدن و گاز دار شدن دوغ آن را در دمای محیط نگهداری می کنند این روش نگهداری برای سلامت افراد مشکلی ایجاد نخواهد کرد، این نوشیدنی به طور طبیعی حاوی باکتری های مولد اسیدلاکتیک هستند که در دمای محیط گازدار شدن را باعث می شوند . ذکر این نکته ضرورت دارد که در این روش نگهداری آنزیم های تجزیه کننده پروتئین فعال شده و دوغ تغییر مزه داده و تلخ خواهد شد بنابراین بهترین روش نگهداری مطلوب در یخچاال می باشد . مصرف نوشابه های گازدار به علت دارا بودن مقادیر فسفات فراوان مانع از جذب کلسیم شده و به تدریج پوکی استخوان خواهد آورد و احتمال ایجاد رسوب فسفات در کلیه و ایجاد سنگ کلیه بسیار بالاتر خواهد رفت در حالی که دوغ مقادیر بسیاری کلسیم داشته و از پوکی استخوان جلوگیری خواهد کرد و نوع گازدار آن بر خلاف گازهای تزریقی در نوشابه ها از نوع طبیعی می باشد . دوغی که در مجموعه دهاتی عرضه می شود از نوع گرما دیده بوده که توسط دستگاه های پاستور تمام اتوماتیک فرایند شده و فاقد هر گونه آلودگی میکروبی و سایر مشکلات موجود(افزودنی ها) می باشد .

۱۲,۰۰۰ تومان

شربت سکنجبین

۲۰,۰۰۰ تومان

شربت نعنایی

۲۰,۰۰۰ تومان

قهوه ترک 50 گرمی

۱۰۰,۰۰۰ تومان

پودر چای لته

۳۷,۰۰۰ تومان

پودر هات چاکلت

۳۰,۰۰۰ تومان

قهوه ترک

From: ۱۵,۰۰۰ تومان

چای بهاره شمال

چاى بهاره گل چاى تقريبا ٠/٠٢ كافئين و مقدار قابل ملاحظه اى منگنز و آهن دارد. چاى داراى ويتامين K است. دم كردن چاى بـراى سو هضم،اسهال مفيد است. چاى جزو اغذيه ذخيره،محرك و معطر است كه داراى الكالوئيد نباتى يعنى تئين مى باشد. چاى مقوى قلب و عضلات است. دم كرده ى چاى،نوشابه اى نيرو بخش و مطبوع است كه به هضم غذا كمك مى كن. استعمال زياد چاى پررنگ عمل گوارش را مختل و معده را خسته مى نمايد و نيز شما را عصبانى و بى خواب ميكند. كسانى كه به اختلال اعصاب،تپش قلب،نقرس و سنگ كليه مبتلا هستند نبايد چاى زياد مصرف كنند.

۳۵,۰۰۰ تومان

چای کوهی

۲۰,۰۰۰ تومان

دانه قهوه اسپرسو

۴۵,۰۰۰ تومان

دانه قهوه فرانسه

۴۸,۰۰۰ تومان

دانه قهوه کلمبیا

۶۰,۰۰۰ تومان

دلار

۱۱,۰۰۰ تومان

زیتون پرورده

۴۰,۰۰۰ تومان

سرکه سیب

۱۷,۰۰۰ تومان

عسل موم دار

۲۰۰,۰۰۰ تومان

عسل کوهستان

عسل : مایعی طبیعی، غلیظ و شیرین است که زنبور عسل آن را از شهد گل ها جمع آوری و پروده و در سلول هایشان ذخیره می کنند . غلظت عسل: غلظت عسل بستگی به مقدار و نوع قندها و مقدار آب محتوی آن بستگی دارد ، همچنین دما نیز بر غلظت عسل موثر است هر قدر عسل غلیظ تر باشد وزن مخصوص آن بالاتر خواهد بود که در زمان نگهداری اهمیت دارد. رنگ عسل :رنگ عسل به ترکیب شهد گل ها بستگی دارد از رنگ شفاف تا سیاه متغیر است علاوه بر نوع منطقه و گیاهان شهدخیز ، زمان تولید و شرایط نگهداری نیز در رنگ عسل موثر است شفافیت عسل به مقدار ذرات معلق بخصوص ذرات گرده بستگی دارد و عسل های تیره معمولا از نظر مواد معدنی و اسیدآمینه غنی می باشند. ترکیبات عسل : بیشترین مقدار ترکیبات عسل مربوط به قندها و آب آن است به صورتی که میانگین فروکتوز، گلوکز، آب ، مالتوز . ساکارز عسل به ترتیب 38.2 ،31 ،17.1 ، 7.2 و 1.5 درصد است و 0.5 درص باقی مربوط به مواد معدنی ، ویتامین ها ، آنزیم ها و سایر مواد است . خواص عسل : خواص ضد میکروبی و خواص انتی اکسیدانی ( جلوگیری از اکسیداسیون ) ، عسل طبیعی دارای فلوئور است که باعث استحکام دندان ها می شود و بر مینای دندان اثر تخریبی ندارد. شرایط نگهداری عسل: مناسب ترین دما برای نگهداری عسل در ظروف در بسته و نفوذ ناپذیر بین 27-21 درجه سانتی گراد است و به دور از نور آفتاب ، حرارت و رطوبت باشد . مطمئن ترین راه برای افزایش مدت زمان نگهداری عسل و جلوگیری از تبلور آن پاستوریزه کردن آن است . فواید عسل درمان زخم های خارجی( خاصیت ضدعفونی کننده دارد) درمان درد استخوان ، رماتیسم ، درد مفاصل و پادردهای شدید بیماری های دستگاه تنفسی ( گلودرد، چرکی، سرفه ، زخم دهان ) بیماری های قلبی ( قلب نیاز زیادی به گلوکز دارد) بیماری های دستگاه گوارش ( عسل دارای خاصیت اسیدی و حاوی آنزیم بوده و هضم آن بسیار آسان است ) بیماری های کبد ( برای ذخیره گلیکوژن) بیماری های کلیه و مجاری ادرار( حاوی پروتئین و فاقد نمک است که هر دو در درمان کلیه نقش دارند و برای از بین بردن سنگ مثانه مفید است ) بیماری های عصبی ( عوارض عصبی نظیر سردرد ، چشم درد و بی خوابی با مصرف گلوکز قابل درمان است) بیماری های چشمی ( ورم چشم ، ورم پلک ، ورم قرنیه بسیار موثر است) پیشگیری از پوسیدگی دندان ها ( فلوئور دارد و برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ها مفید است ) مصارف و کاربرد موم عسل در فراورده های آرایشی ، در صنعت داروسازی و صنعت شمع سازی بیشترین مصرف را دارد . مضرات عسل : حساسیت به عسل در برخی از نوزادان وجود دارد و به علت وجود گرده گل ها می باشد و علائم آن خشکی دهان ، تنگی نفس و عوارض پوستی می باشد و برای نوزادان زیر یک سال توصیه نمی شود

۵۰,۰۰۰ تومان

ماست چکیده موسیر

From: ۲۰,۰۰۰ تومان

مربا تمشک

۲۵,۰۰۰ تومان

مربا شقاقل

۶۰,۰۰۰ تومان