۰۲۶۳۲۵۶۵۰۵۰
۰مورد

شما هیچ آیتمی در سبد خریدتان ندارید.

Product was successfully added to your shopping cart.
قبلی

پنیر تازه گاوی

قبلی

پنیر طعم دار

پنیر کهنه گوسفندی ( پنیر لیقوان )

برای نظر دادن به این محصول اولین باشید

بازنگری سریع

پنیر همانند شیر منبع خوبی از کلسیم و فسفر است و دارای تمام ویژگی های مثبت تغذیه ای مطرح شده برای شیر می باشد.پنیر در مقایسه با سایر لبنیات دارای بیشترین میزان پروتین است.پروتین پنیر کیفیت بالایی داشته و تقریبا تمامی اسید آمینه ضروری مورد نیاز بدن را داراست.
‎۶۲٬۰۰۰تومان

جزییات

در قدیم وقتی انسان دوشیدن شیر را آموخت و به حکم اتفاق، انعقاد شیر را دید از آن فرآورده های مختلفی به وجود آورد که یکی از آنها پنیر است.اولین مایه پنیری که بدست آمد از شیره درخت انجیر بوده و انسانهای قدیمیبرگ درخت انجیر را در شیر می انداختند و پس از مدتی شیر لخته می شد و روی آن سنگ می گذاشتند و آب آن خار شده و سفت تر می شد و اینگونه پنیر تولید می کردند.پنیر بیشترین تولید و تنوع را در میان محصولات لبنی در سطح جهان دارد 81 درصد تولید پنیر مختص اروپا و آمریکای شمالی است.پنیر محلی (سفید ایرانی) نیز از فرآورده های تخمیر شده است که در ایران تولید می گردد و بیشترین تولید پنیر سفید ایران را آذربایجان شرقی دارد که به پنیر لیقوان معروف است، مجموعه دهاتی پنیر سفید را پس از نمونه برداری و انجام آزمونهای مختلف توسط کارشناس آزمایشگاه و پس از تایید آزمایشگاه خریداری نموده و در شرایط کاملا بهداشتی به مصرف کنندگان محترم عرضه می نماید. در بدن ماده ای به نام تیرامین وجود دارد که اگر در مغز تجمع یابد باعث کندی ذهن خواهد شد این ماده توسط یک نوع آنزیم در بدن انسان می تواند تجزیه شود ولی این آنزیم تا حد مشخصی فعال است اینجاست که گردو با منبعی حاوی مقداری مس کمک به تولید و فعالیت بیشتر این آنزیم کرده و تعادل برقرار گردد.خوردن پنیر برای افرادی که چربی خون دارند و مبتلایان به ورم کبد و کیسه صفرا تولید نمی شود.

اطلاعات اضافی

سایر توضیحات نام پروتین اصلی پنیر کازین است که آماده هضم و جذب می باشد و کاملا می تواند جای گوشت را بگیرد و برای گیاه خوارانی که تمایل به مصرف گوشت ندارند جایگزین مناسبی است.ارزش غذایی پنیر بالاست و منبع بسایر خوبی از پروتین، چربی، کلسیم، فسفر، و ویتامین های آ و دی است.وجود همزمان کلسیم و ویتامین دی در پنیر باعث افزایش جذب کلسیم می شود و به همین خاطر اهمیت زیادی در تامین کلسیم موردنیاز بدن دارد. در محصول پنیر به علت تخمیر، لاکتوز قابل توجهی وجود ندارد لذا پنیر برای افرادی که حساسیت به لاکتوز و عدم تحمل لاکتوز را دارند بسیار مناسب می باشد همچنین پنیر برای بیماران دیابتی به دلیل عدم وجود قند در آن بسیار مناسب می باشد.
وزن 700

برچسب‌های محصول

برای جدا کردن برچسب‌ها از فاصله استفاده کنید. برای جملات نقل قول تکی (') را به کار ببرید.

  1. برای نظر دادن به این محصول اولین باشید

نظر خودتان را بنویسید

شما به این محصول چه امتیازی می‌دهید؟ *

  ۱ ستاره ۲ ستاره ۳ ستاره ۴ ستاره ۵ ستاره
کیفیت
ارزش
قیمت